30 Temmuz 2012 Pazartesi

yummy .. griottes

I found a wonderful  food  styling & designer and couldn't picked the pictures which I love more
such a lovely colors and combinations .I fell in love.please see those pies which he did for Pantone
amazing talent and good job! thank you for these happy inspiration . wanna see more ? 

http://www.griottes.fr/

yiyecek tasarımcısı/styling yapan bir müthiş yetenek buldum mükemmel renkler ahenk tek kelime ile müthiş. özellikle pantone için hazırladığı tartlar inanılmaz.beni çok mutlu etti bu fotoğraflara bakmak .sizde daha fazlasını görmek isterseniz sitesini ziyaret edin. Griottes mükemmel..






                                                                   


                        





27 Temmuz 2012 Cuma

miami swim show

take a look  ss/13 Miami swimwear samples.. yummy!.My favorite peace which has orange palm tree and mesh garment..








24 Temmuz 2012 Salı

sharks in graphics

I found shark design too much in market .and want to show graphic tutorials about that.Enjoy..

buaralara sıkça karşılaştığım bir konu köpek balığı içeren grafikler yapması da giyinmesi de keyifli bence.çocuk tekstilinde çok uygulanmış.grafik inspiration almak gerekirse..:)







www.wgsn.com

23 Temmuz 2012 Pazartesi

placemat art

I've always been a -simply hand drawing-lover.My friends know that.I always draw characters and funny animals.When It's become a book next year(hope!)I'll introduce to you guys.Thats my dream.
now I discovered an artist who did wonderful illustration.I saw her dream came true .take a look at lovely placemat art .. fantastic..!

ben herzaman basit el çizimlerini sevmişimdir.arkadaşlarım bunu çok iyi bilir sürekli karakterler ve hayvanlar çizerim.hatta önümüzdeki sene bunları bir kitap da toplamak istiyorum yani umuyorum:) zamanı gelince de sizlerle paylaşacağım tabiki.şimdi çok başarılı bir designer keşfettim onun işlerini görmenizi istedim çook başarılı servis artworkleri .  

 http://www.letsmakesomegreatart.com/






17 Temmuz 2012 Salı

lovely weekend

sizce de bu sıcaklarda yapılabilecek en iyi şey tatlı dostlarda güzel bir evin güzel arka bahçesinde oturmak değilmidir? Didem,Sinem,Gamze,Uğur,Korhan Teşekkürler

don't you think the most beautiful think during these hot days, met the lovely friends in lovely house's backyard? Thank you for all of them:)

















16 Temmuz 2012 Pazartesi

t-shirt tasarım

iyi bir hafta diliyorum hepimize,
size daha önce bahsettiğim gibi geçen yıllarda yaptığım t-shirt grafik tasarımı işinden bir kaç örnek göstererek haftaya başlamak istedim.genelde elde çizerek üzerine photoshop ile digital yardım yaparak oluşturduğum desenler ve t-shirt detayları renk ve tasarım olarak bolca sattığımız ürünler oldu.tabiki istediğiniz şeyi çok iyi anlatmak ve müsteriyi etkilemek şart. bunu bir bakışta yapmak için de photoshop bilgisinin iyi olması gerekiyor tabiki.müşteriden wow efekti almak lazım.bu şekilde hazırlanmış sunumlardan müşteriye yollayıp beyenildiği takdir de numune hazırlayarak satış yapmaya çalışıyorduk.çok keyifli bir iş ancak bir okadar da stresli ve hep yoğun .hergün yeni bir şey çıkarmanın ve koleksiyonları götürüp satmadaki toplantı stresi insanı kaçmaya zorluyor! tasarım ofisleri zor ama çook pişiriyor insanı.genç grafikerlere tavsiye ederim..